Üniversitemiz Psikolojik Danışma ve Rehberlik Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Seda Donat Bacıoğlu’nun enstitümüze ziyareti.

Üniversitemiz Psikolojik Danışma ve Rehberlik Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Seda Donat Bacıoğlu’nun enstitümüze ziyarette bulundu. Enstitümüz Müdürü Doç. Dr. Gökhan ILGAZ, Öğretim Görevlisi Tülay Tekin Yılmaz ve Arş. Gör. Muhammed Tağ’ın da katıldığı görüşmede, enstitümüzün faaliyetleri hakkında bilgi paylaşımı yapıldı. Ayrıca Üniversitemiz Psikolojik Danışma ve Rehberlik Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Seda Donat Bacıoğlu’nun yürütmüş olduğu faaliyetler hakkında da görüşülerek ileride yapılacak ortak çalışmalar için görüş birliğine varıldı.

Bu içerik 27.08.2020 tarihinde yayınlandı ve toplam 704 kez okundu.