Mısır Kültür Ataşesi Ziyareti

Mısır Kültür Ataşesi Yrd. Doç. Dr. Tarık Abdülcelil Roman Dili ve Kültürü Araştırmaları Enstitüsüne ziyarette bulunmuştur. Enstitü müdürü Yrd. Doç. Dr. Özcan AYGÜN’e yeni görevinde hayırlı olsun dileklerini iletmiştir.

Yapılan ziyarette; dil, kültür, edebiyat ve sanat alanlarında ileriye yönelik çalışmalar yapılması konusunda fikir birliğine varılmıştır. Ayrıca Sohac Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Akdeniz Medeniyetleri Merkezi Müdürü Doç. Dr. Salah Abudulhay El-Sayid tarafından Akdeniz Medeniyetleri Merkezi’nde çıkarılacak olan uluslararası hakemli dergi için enstitü müdürümüze hakemlik teklif edilmiştir.

Görüşmede kültür ataşesi Yrd. Doç. Dr. Tarık Abdülcelil tarafından Enstitü Müdürümüz Yrd. Doç. Dr. Özcan AYGÜN’e hediyeler takdim etmiştir.

Bu içerik 19.01.2017 tarihinde yayınlandı ve toplam 903 kez okundu.